Vergoedingen

Tarieven en vergoedingen bij Praktijk Authentiek - psychosociale therapie Deventer
Intakegesprek 101 euro ( 55 minuten)
Therapiesessie 101 euro ( 55 minuten)
Iedere extra persoon 25 euro
 

Relatietherapie 120 euro

Doordat ik ben aangesloten bij de beroepenvereniging NFG (Nederlandse Federatie Gezondheidszorg) en de RBCZ, kan (een deel) van de kosten worden vergoed door de zorgverzekeraar. Informeer zelf bij je verzekering. Daarvoor heb je mijn naam nodig, NFG registratienummer en het RBCZ licentienummer.Tevens heb je hier mijn AGB codes bij nodig, die op te vragen zijn. De therapie wordt vergoed uit het aanvullend pakket.

Hebt u een PGB dan kan de therapie betaald worden vanuit het PGB

Komt u niet in aanmerking voor vergoeding dan kunt u de kosten van de therapie opgeven als aftrekpost bij uw belastingaangifte.

Is uw probleem arbeidsgerelateerd, dan willen werkgevers vaak een aandeel betalen.

U kunt mij vinden op in de kies en vergelijk ( voorheen zorggids).

Wil je weten of je verzekering de therapie vergoed bel dan met je verzekering en geef mijn AGB codes door die hieronder staan.

 

Andere mogelijkhieden
Als je een PGB hebt, kunnen de kosten hieruit worden betaald.
Bij werkgerelateerde problemen betaalt de werkgever soms de kosten van de gesprekken.
Als er niets vergoed wordt, kunnen de therapiesessies aftrekbaar zijn van de belasting.

Er is geen verwijsbrief van de huisarts nodig. Gemaakte afspraken worden in rekening gebracht, tenzij ze 24 uur van te voren telefonisch zijn afgebeld. Afspraken die afgezegd worden binnen 48 uur voor aanvang worden voor 50% in rekening gebracht.

Bijdrage werkgevers
Werkgevers zijn vaak bereidt bij te dragen in de kosten, ook als de klachten niet werkgerelateerd zijn, maar wel invloed hebben op je werkzaamheden, ter voorkoming van oplopende kosten voor langdurig ziekteverzuim.